Jdi na obsah Jdi na menu
 


001 Prázdný Klaus ml.

30. 6. 2019

Prázdný Klaus ml. a jeho naprosto prázdná slova.

30.6.2019

Nově zakládané hnutí TRIKOLORA pořádalo dne  10.6.2019 setkání s novináři na honosné adrese ve 27. poschodí CITY TOWER v Praze.

Hnutí už nyní vysílá signál, že nebude pro obyčejného občana, ale že bude chránit zájmy jiných oligarchů než je dnes Andrej Babiš anebo se s Babišem  přímo spojí, aby jako zachránili tuto zemi.

Václav Klaus mladší řekl naprosto jasně v úvodu své řeči: „Přišel čas vrátit tuto zemi lidem, kteří pracují, platí daně, vychovávají děti, přišel čas vzít si naši zemi zpátky.“

Když se jen trochu zamyslíme nad jeho slovy, pak prostě odsoudil naše seniory na občany druhé nebo ještě horší kategorie.

Senioři již často nepracují, neplatí daně, protože jsou poživateli starobního důchodu a ty jsou od daně osvobozeny. Důchodci již ani nevychovávají děti, to ani nebudu odůvodňovat.

Klaus prázdnými slovy dobrým občerstvením uchlácholil několik novinářů.

 

Podívejme se, o jaké věci Klausovi skutečně jde.

1/ V lednu 2023 proběhne volba prezidenta České republiky. A stejně jako se zeman opíral o Zemanovce, stejně tak se bude Klaus starší potřebovat opřít o politickou stranu. Volební kampaň začne asi na podzim 2021.

2/ Maminka Livie Klausová by se ráda vrátila do dozorčí rady ČEZU, kde není tolik práce, ale penězi to tam šustí vydatně. Například v roce 2000 vyplácel ČEZ svým statutárním orgánům 9 miliónů korun.

Shrnuto a sečteno: Babiš řídí stát jako podnik. Klaus mladší chce od státu pro svoji rodinu to nejlepší a nikoli málo. Obyčejný občan zůstal ve vidění těchto lidí někde u Humpolce.

 

004_klaus_ml_001__001_proc-se-hnuti-trikolora-zaklada_01_.jpg

004_klaus_ml_001__001_proc-se-hnuti-trikolora-zaklada_02_.jpg